ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΠΟ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΕΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ(TEXTURIZED PROTEINS) ΟΣΠΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΔΙΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΒΟΛΗΣ(EXTRUSION COOKING)

Κωδ. Έργου: 68082000
Ημ. Έναρξης: 01.04.2004
Ημ. Λήξης: 31.12.2007
Ημ. Έγκρισης: 27.09.2004
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: ΕΠΕΑΕΚ II, Υ.Π.Ε.Π.Θ
Προϋπολογισμός: 85.000,00 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ
Email: mkrok@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΣΕ ΗΜΙΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΔΙΑΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΦΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΜΙΜΟΥΝΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΦΗ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΤΟΥ ΚΡΕΑΤΟΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ.....
Go to Top