FRIETS – SUSTAINABLE OPTIMIZATION OF THE VALUE CHAIN OF ADDED-VALUE FRESH AND DRIED BERRIES THROUGH THE INTEGRATION OF PRECISION AGRICULTURE MANAGEMENT STRATEGIES AND INNOVATIVE DEHYDRATION AND EDIBLE COATING



Κωδ. Έργου: 63238300
Ημ. Έναρξης: 01.09.2021
Ημ. Λήξης: 31.08.2025
Ημ. Έγκρισης: 23.12.2020
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: HORIZON 2020-MSCA-RISE, E.C.
Προϋπολογισμός: 230.000,00 €
Α.Δ.Α.: Ω5ΒΓ46ΨΖΣ4-ΔΝ2
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ
Email: mkrok@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ FRIETS ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΕΩΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΜΕΝΩΝ ΜΟΥΡΩΝ (ΦΡΑΟΥΛΑ, ΣΜΕΟΥΡΟ ΚΑΙ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ) ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ. ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΘΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΙΑΧ
Go to Top