ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΗ ΘΕΡΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΥΨΗΛΗΣ ΥΔΡΟΣΤΑΤΙΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΑ ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Κωδ. Έργου: 62173600
Ημ. Έναρξης: 01.11.2003
Ημ. Λήξης: 31.07.2007
Ημ. Έγκρισης: 12.01.2004
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΕΣ ΕΡΕΥΝΑΣ & ΤΕΧΝΟΛ. ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ
Προϋπολογισμός: 64.102,50 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΥΥΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΙΑΣ ΣΕΙΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΟΠΩΣ ΑΛΙΕΥΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΧΥΜΟΥ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ,ΚΥΒΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΣΑΛΑΤΩΝ ΓΑΛΑΤΟΣ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ....
Go to Top