VEGAN BURGER: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΝΑΛΟΓΩΝ ΚΡΕΑΤΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΦΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΪΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ



Κωδ. Έργου: 68146400
Ημ. Έναρξης: 26.02.2021
Ημ. Λήξης: 25.06.2023
Ημ. Έγκρισης: 26.02.2021
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: ΕΣΠΑ 2014-2020, ΥΠΕΘ/ΕΥΔΕ ΕΤΑΚ
Προϋπολογισμός: 399.774,00 €
Α.Δ.Α.: 6Θ8Τ46ΨΖΣ4-ΙΧΡ
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ
Email: mkrok@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΥ ΜΠΙΦΤΕΚΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΜΕ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΩΙΚΟΥ ΛΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΖΩΙΚΩΝ ΠΡΩΤΕΙΝΩΝ ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΥΦΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΕΥΣΗΣ ΤΟΥ. Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙ
Go to Top