STUDY AND MODELLING OF NOVEL PROCESSING OF FOODS TO OPTIMIZE NUTRITIONAL FUNCTIONALITY AND BIOACCESSIBILITY-THE ENGINOMIC APPOACH (BAC2FOOD)



Κωδ. Έργου: 61511300
Ημ. Έναρξης: 01.02.2022
Ημ. Λήξης: 30.04.2025
Ημ. Έγκρισης: 14.01.2022
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ
Χρηματοδότης: 2η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΛΙΔΕΚ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΔΕΠ&ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ, ΕΛΙΔΕΚ
Προϋπολογισμός: 184.000,00 €
Α.Δ.Α.: Ψ3ΤΘ46ΨΖΣ4-Τ1Η
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ
Email: taoukis@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΚΤΕΝΗΣ ΜΕΛΕΤΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΒΙΟΕΝΕΡΓΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΦΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΖΩΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΠΤΩΣΕΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΙΟΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ .....
Go to Top