Κωδ. Έργου: | 62354000 |
Ημ. Έναρξης: | 01.02.2017 |
Ημ. Λήξης: | 30.09.2018 |
Ημ. Έγκρισης: | 01.02.2017 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | TASTY FOODS ΑΒΓΕ |
Προϋπολογισμός: | 26.784,00 € |
Α.Δ.Α.: | ΩΦ8Α46ΨΖΣ4-ΙΝΛ |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΛΥΣΙΔΗΣ |
Email: | avlys@tee.gr |
Περιγραφή: | ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΝ ΑΝΑΛΥΣΕΩΝ ΑΜΜΩΝΙΑΚΩΝ,ΝΙΤΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΦΩΣΦΟΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ TASTY FOOD SA ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΤΕΦΑΝΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΟΞΥΓΟΝΟΥ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΜΕ |