ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΡΥΖΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΒΟΛΗΣ (EXTRUSION COOKING)

Κωδ. Έργου: 61117100
Ημ. Έναρξης: 01.10.1999
Ημ. Λήξης: 30.06.2001
Ημ. Έγκρισης: 13.01.2000
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: ΕΠΕΤ ΙΙ, Γ.Γ.Ε.Τ.
Προϋπολογισμός: 193.690,39 €
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΡΙΝΟΣ-ΚΟΥΡΗΣ
Email: marinos@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕΘΟΔΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΝΕΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΡΥΖΙΟΥ ΥΨΗΛΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΕΚΒΟΛΗΣ.
Go to Top