Κωδ. Έργου: | 68138700 |
Ημ. Έναρξης: | 04.06.2019 |
Ημ. Λήξης: | 11.08.2022 |
Ημ. Έγκρισης: | 04.06.2019 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΣΥΝΘ. & ΑΝΑΠΤ. ΒΙΟΜ. ΔΙΕΡΓ/ΩΝ |
Χρηματοδότης: | ΕΣΠΑ 2014-2020, ΥΠ. ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΙΜΩΝ |
Προϋπολογισμός: | 182.681,60 € |
Α.Δ.Α.: | 94ΥΓ46ΨΖΣ4-6Β5 |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΠΕΤΡΟΣ ΤΑΟΥΚΗΣ |
Email: | taoukis@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΥΠΟΨΗ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΨΑΡΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΦΡΕΣΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛ |