OLIVIA: ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Κωδ. Έργου: 98002400
Ημ. Έναρξης: 01.03.2022
Ημ. Λήξης: 07.10.2024
Ημ. Έγκρισης: 15.02.2022
Σχολή: ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
Τομέας: ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ.
Χρηματοδότης: ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΣΠΑ, PELOPAC ΑΒΕΕ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ
Προϋπολογισμός: 124.000,00 €
Α.Δ.Α.: ΨΩ5Δ46ΨΖΣ4-55Ζ
Επ. Υπευθ.: ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ
Email: mkrok@chemeng.ntua.gr
Περιγραφή: ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΕΛΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ: ΜΕΛΕΤΗ,ΣΧΕΔΙΑ
Go to Top