Κωδ. Έργου: | 98002400 |
Ημ. Έναρξης: | 01.03.2022 |
Ημ. Λήξης: | 07.10.2024 |
Ημ. Έγκρισης: | 15.02.2022 |
Σχολή: | ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ |
Τομέας: | ΑΝΑΛ. ΣΧΕΔ. & ΑΝΑΠ. ΔΙΕΡ. ΣΥΣ. |
Χρηματοδότης: | ΥΠΕΡΓΟΛΑΒΙΑ ΕΣΠΑ, PELOPAC ΑΒΕΕ ΓΕΩΡΓΙΚΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ |
Προϋπολογισμός: | 124.000,00 € |
Α.Δ.Α.: | ΨΩ5Δ46ΨΖΣ4-55Ζ |
Επ. Υπευθ.: | ΚΑΘ. ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΡΟΚΙΔΑ |
Email: | mkrok@chemeng.ntua.gr |
Περιγραφή: | ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΖΥΜΩΜΕΝΩΝ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΕΛΙΩΝ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΛΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. Η ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΕ 3 ΠΥΛΩΝΕΣ: ΜΕΛΕΤΗ,ΣΧΕΔΙΑ |